Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο τοπογράφος μηχανικός Άλκης Κολοβός


Την υποψηφιότητα του τοπογράφου μηχανικού Άλκη Κολοβού, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για άνθρωπο της προσφοράς που βρίσκεται, καθημερινά, στην πρώτη γραμμή. «Έχει δουλέψει για την τοπική κοινωνία και δικαιωματικά θέτει την υποψηφιότητά του στην κρίση των συνδημοτών μας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Άλκης Κολοβός δήλωσε.
«Όντας για δεκαετίες μόνιμος κάτοικος Άνω Λιοσίων, επί δημαρχίας Χρήστου Παππού είδα την πόλη μας να αλλάζει μορφή. Ο Δήμαρχός μας έχοντας αγάπη και όραμα για αυτόν τον τόπο, κατάφερε με την εργατικότητα και την επιμονή του να αναβαθμίζει συνεχώς τον Δήμο μας. Στέκομαι στο πλευρό του και ζητώ έναν από τους σταυρούς προτίμησής σας, ώστε να συμβάλλω και εγώ στη προσπάθεια του Δημάρχου και των άξιων συνεργατών του, για έναν Δήμο πρότυπο, για έναν Δήμο δίπλα στον δημότη»!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΚΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
-Γεννήθηκε το 1974 και κατοικεί, επί δεκαετίες, στα Άνω Λιόσια.
-Ως τοπογράφος μηχανικός και εργάστηκε σε μεγάλα έργα της εταιρίας ΑΚΤΩΡ (Αττική Οδός-μετρό-εμπορευματική γραμμή τρένου-Ολυμπιακό Στάδιο).
-Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι επίτροπος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.
-Για τρία χρόνια διετέλεσε Γραμματέας και σήμερα εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού.

-Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Παππού και έχουν ένα γιο, το Χαράλαμπο.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου