Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Κώστας Στεργιανός


Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Κωνσταντίνου Στεργιανού, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο επιστήμονα με μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του τόπου μας. «Για τον Κώστα Στεργιανό η ανάπτυξη αποτελεί το χώρο της επαγγελματικής του ενασχόλησης. Η προσπάθεια του Δήμου Φυλής αποτελεί γι’ αυτόν πρόκληση, καθώς ειδικεύεται στις πωλήσεις, στην επιχειρηματική έρευνα, στις τηλεπικοινωνίες, στις διαπραγματεύσεις, στις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και στην επιχειρηματική ανάπτυξη. Γνωρίζει επίσης τα θέματα logistics, στα οποία ο Δήμος Φυλής επενδύει, μέσω της συνεργασίας του με το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Κώστας Στεργιανός δήλωσε.
«Έχω ζήσει όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην πόλη μας τα τελευταία 20 χρόνια και ξέρω ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Παππού, την «Νέα Εποχή», επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο Φυλής έναν καλύτερο τόπο για όλους. Θέλω να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των δημοτών, να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας και να γίνει ο δήμος μας ελκυστικός προορισμός για νέες επενδύσεις. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο Φυλής, έναν πρωτοπόρο Δήμο για την Αττική και την Ελλάδα. Έχω τις γνώσεις, τις ικανότητες και την εμπειρία που χρειάζονται για να υποστηρίξω την προσπάθεια του Δήμου Φυλής να πετύχει τους στόχους του».


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ
-Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
-Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία (Πολιτική Θεωρία και Φιλοσοφία) από το Πάντειο Πανεπιστήμιο
-Έχει εργαστεί σε μεγάλες επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ως σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης και εξυπηρέτησης πελατών
-Σήμερα ασχολείται με την ανάπτυξη στρατηγικών marketing σε μεγάλη επιχείρηση του τομέα μεταφορών και logistics.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου