Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο δικηγόρος Μηνάς Ζέρβας
Την υποψηφιότητα του δικηγόρου Μηνά Ζέρβα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο επιστήμονα που η τοπική αυτοδιοίκηση κυλάει στο αίμα του. «Ο Μηνάς έχει αυτοδιοικητικό DNA, από τον αείμνηστο πατέρα του Απόστολο, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Ζεφυρίου. Τα βιώματά του προέρχονται από κοινωνικούς αγώνες κι αυτό τον οδήγησε, από μικρό, στα κοινά. Παράλληλα, ο επικοινωνιακός χαρακτήρας του και η επιστημονική του κατάρτιση αποτελούν την καλύτερη εγγύηση ότι θα συμβάλει στη συλλογική αναπτυξιακή προσπάθεια που γίνεται στο Δήμο Φυλής. Ανήκει στη νέα γενιά των ανθρώπων που ετοιμάζονται να πάρουν τις τύχες της πόλης μας στα χέρια τους κι αυτό είναι πολύ σημαντικό», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Μηνάς Ζέρβας δήλωσε.
«Ευχαριστώ το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την πρότασή του να είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το κάλεσμα που απηύθυνε σε μένα αλλά και σε άλλους νέους συνδημότες μας αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο να στρατευθώ στην προσπάθεια για το καλό του τόπου μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΖΕΡΒΑΣ
-Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Λύκειο Ζεφυρίου
-Σπούδασε στο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Paris Sorbonne 13 και είναι μέλος του ΔΣ των αποφοίτων του εν λόγω Πανεπιστημίου
-Είναι δικηγόρος Αθηνών και ασκεί μάχιμη δικηγορία
-Διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου
-Είναι μέλος του ΔΣ της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας
-Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δυτικής Αττικής
-Μέλος του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) Βόρειου Τομέα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου