Κέφι και χορός στην καλοκαιρινή γιορτήτου συλλόγου Χορέψετε - Χορέψετε

Με χορούς και τραγούδια από την Κρήτη και τη Θράκη επέλεξε να ντύσει την καλοκαιρινή του γιορτή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χορέψετε - Χορέψετε, που διεξήχθη, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, το Σάββατο 1 Ιουλίου στο Πάρκο Κώστας Λιάρος στο Ζεφύρι.

Η Πρόεδρος του συλλόγου Ζωή Αρβανιτογιάννη αφού καλωσόρισε τον κόσμο στην εκδήλωση, ανέφερε για τις δράσεις του συλλόγου “καταφέραμε να λειτουργήσουμε τα χορευτικά μας τμήματα,να πραγματοποιήσουμε ψυχαγωγικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή των γυναικών της περιοχής και σήμερα να πραγματοποιήσουμε την καλοκαιρινή μας εκδήλωση. Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση της μεταξύ μας επικοινωνίας ενώ προσφέρουμε τη βοήθειά μας, όταν και όσο μπορούμε, σε ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας” είπε και ευχαρίστησε το το Δήμαρχο Φυλής για τη στήριξη του συλλόγου και την ευγενική χορηγία του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα” στην εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνεχάρη το σύλλογο για τη δράση του και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία και αισιοδοξία. “Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και να σας πως αγαπάω πολύ το σύλλογό σας γιατί τα μέλη του είναι μόνο γυναίκες και εμένα όλη η ζωή μου περιστοιχίζεται από γυναίκες. Να είστε πάντα καλά και πάντα χαρούμενες” είπε .

“Βραδιά με άρωμα γυναίκας απόψε στο Ζεφύρι. Εύχομαι να διασκεδάσετε και να περάσετε όλοι καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση” σημείωσε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ”Η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής.

Καλό καλοκαίρι ευχήθηκε σε όλους ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος ο οποίος έδωσε πολλά συγχαρητήρια στο σύλλογο για το έργο του και υπογράμμισε “αυτές οι δραστηριότητες στους συλλόγους διοργανώνονται με πολύ μεράκι και πολύ κόπο. Στηρίξτε τους συλλόγους, γίνετε μέλη γιατί μόνο έτσι δυναμώνουν και εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε σταθερά να υποστηρίζουμε αυτές τις πρωτοβουλίες ”

Το χορό άνοιξαν τα τετράχρονα μέλη του συλλόγου με μουσικοκινητική παράσταση. Ακολούθησε το μεγάλο χορευτικό των γυναικών και το μικρό των παιδιών με χορούς από την Κρήτη και τη Θράκη και το χορευτικό του ΕΛ.ΚΕ.ΛΑ.Μ.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, οι Αντιδήμαρχοι Ζεφυρίου και Τεχνικών Έργων Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Η Πάρνηθα Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Τοπικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων Μιχάλης Ζουρίδης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου