Με μια μεγάλη γιορτή έκλεισε την κολυμβητική σεζόν ο Αρίων Φυλής

Με χαμόγελα, αισιοδοξία και με μια μεγάλη γιορτή στο κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων,έκλεισε το Σάββατο 8 Ιουλίου, παρουσία του Δημάρχου Φυλής η κολυμβητική χρονιά για τον Αρίωνα Φυλής.

Η πρόεδρος του συλλόγου Κατερίνα Τσότσου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τη στήριξή του, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” Γιώργο Μαυροειδή γιατί “χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε ο σύλλογός μας” είπε, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο, τους γονείς,τους προπονητές,τους αθλητές, τους φίλους και τους υποστηρικτές του συλλόγου για τη στήριξη της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχήθηκε πολλές επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς στους αθλητές, συνεχάρη τους γονείς και τους προπονητές και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

Για το Σεπτέμβριο ανανέωσε το ραντεβού του με αθλητές και προπονητές ο Γιώργος Μαυροειδής ευχόμενος σε όλους καλές διακοπές, καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι.

Η γιορτή ξεκίνησε με επίδειξη όλων των στυλ κολύμβησης και ασκήσεις των αθλητών, στις οποίες συμμετείχαν και αθλητές του Πανελληνίου, ακολούθησαν οι βραβεύσεις και ελεύθερο παιγνίδι στην πισίνα.

Αμέσως μετά τους μικρούς κολυμβητές υποδέχθηκε στον εξωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου ο κλασικός παγωτατζής με ένα όμορφο παραδοσιακό καρότσι παγωτού και πολλές γεύσεις για να τους δροσίσει πριν αρχίσει το μεγάλο φαγοπότι με εκλεκτά εδέσματα για τα οποία είχε φροντίσει ο σύλλογος και είχαν βοηθήσει και οι γονείς στην προετοιμασία. Τη γιορτινή βραδιά πλαισίωσε μουσικά ο Γιάννης Μανωλόπουλος με την ορχήστρα του.

Παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος εσόδων Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, η Αναπληρωτής Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι, Δημήτρης Καμπόλης και Βαγγέλης Χριστοφιλάκης και ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Άνω Λιοσίων Θανάσης Μήτσιος .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου