Εξαίσια Μουσικοχορευτική Παράσταση με οδοιπορικό από τις Πρέσπες ως τον Έβρο!

 Πετυχημένη βραδιά από τον Σύλλογο Μακεδόνων – Θρακών Άνω Λιοσίων και τον Δήμο Φυλής με τη συμμετοχή κορυφαίων Πολιτιστικών Συλλόγων και Μουσικών


Μια υπέροχη βραδιά παράδοσης με φόντο τον χάρτη της Μακεδονίας και της Θράκης κι ένα οδοιπορικό από τις Πρέσπες ως τον Έβρο, έζησαν όλοι εκείνοι που το ζεστό βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουλίου 2023, βρέθηκαν και γέμισαν την Πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων.

Την μουσικοχορευτική παράσταση που ενθουσίασε το κοινό συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Μακεδόνων – Θρακών Άνω Λιοσίων και ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” του Δήμου Φυλής και τη συμμετοχή εξαιρετικών Μουσικών και Πολιτιστικών Συλλόγων.

Την βραδιά άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους η φιλόξενη Πρόεδρος του Συλλόγου Δήμητρα Σιώπη, η οποία κι ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες Συλλόγους με τους καταπληκτικούς χορευτές τους αλλά και τον Δήμο Φυλής που στηρίζει ολόπλευρα το έργο των Μακεδόνων – Θρακών.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από το βήμα της εκδήλωσης, υπογράμμισε πως μια βραδιά σαν αυτή έχει να προσφέρει πολλά στον Πολιτισμό του τόπου κι έδωσε τα εύσημα στον Σύλλογο Μακεδόνων – Θρακών Άνω Λιοσίων για τις πρωτοβουλίες του, προσθέτοντας πως ο Δήμος Φυλής στηρίζει σθεναρά τους Συλλόγους του τόπου και το πολύτιμο έργο τους. Κλείνοντας, ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλή διασκέδαση κι ένα όμορφο καλοκαίρι.

Ο Πρόεδρος Πολιτισμού – Αθλητισμού του Ν.Π.ΔΔ “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής από την πλευρά του, καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους χοροδιδασκάλους τους, τους συνεχάρη για το έργο τους και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Φυλής θα συνεχίζει να “αγκαλιάζει” του Συλλόγους του τόπου με την ίδια προσήλωση.

Από κει και ύστερα η βραδιά κύλησε με τις εκπληκτικές αφηγήσεις της Δρ. Ελένης Φιλιππίδου που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης αλλά και τους χορούς από κορυφαίους Συλλόγους και Μουσικούς της Μακεδονίας και της Θράκης σε ένα μαγευτικό οδοιπορικό “Από τις Πρέσπες ως τον Έβρο”, όπως ακριβώς το περιέγραψε με σαφήνεια και ο τίτλος της μοναδικής Μουσικοχορευτικής Παράστασης.

Ακολουθεί το Πρόγραμμα με όλους τους Συντελεστές και συμμετέχοντες Συλλόγους και Μουσικούς

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς και υποψήφιοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί – Τοπικοί Σύμβουλοι για τις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο από τη βραδιά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου