Υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού ο Κώστας Παπαϊωάννου


 


Την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαϊωάννου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και γνωρίζει καλά τα αυτοδιοικητικά θέματα. Παράλληλα, έχει διάθεση για προσφορά και αγάπη για τον τόπο μας. «Τον καλωσορίζω στην οικογένειά μας, στην οποία, άλλωστε, βρισκόταν κοντά, τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Κώστας Παπαϊωάννου δήλωσε.
«Η απόφασή μου να θέσω ξανά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ύστερα από απουσία χρόνων, είναι προϊόν ώριμης και συνειδητής σκέψης. Αυτή η περιοχή έχει μπει σε τροχιά σημαντικών αλλαγών και οφείλουμε όλοι, στο μέτρο που μπορεί ο καθένας, να γίνουμε μέρος αυτής της προσπάθειας. Είναι, άλλωστε, γνωστό στους συμπολίτες μου, από τη θητεία μου ως Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, πως είμαι άνθρωπος των αλλαγών, εκείνων που πηγαίνουν βήματα παραπέρα τον τόπο και τους ανθρώπους του. Η απόφασή μου να συμπορευτώ με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού είναι ακριβώς γιατί όλη αυτή η προσπάθεια εκπορεύεται από το δικό του όραμα και τη δική του θέληση να αλλάξει τον τόπο. Τον ευχαριστώ πολύ που με τιμά με την απόφασή του να γίνω κομμάτι αυτού του οράματος και υπόσχομαι, με τη δύναμη που θα μου δώσουν οι συμπολίτες μου, να κάνω ότι περνά από το χέρι μου ώστε να γίνει πράξη».

ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Ο Κώστας Παπαϊωάννου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζωφριά Άνω Λιοσίων και είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Κοκκόρια.
Είναι απόφοιτος Δομικών Έργων και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών και logistics.
Έχει διατελέσει πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων κατά τη δημοτική περίοδο από το 2011-2014 και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΦ, από το 2012-2014.
Από το 2014 έως το 2019 ήταν αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου