Υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού ο συνδημότης μας Φίλιππος Δεμιρκάν


 

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Φίλιππου Δεμιρκάν, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο, ο οποίος αγαπάει τον τόπο του και θέλει να βοηθήσει. «Οι νέοι μας δραστηριοποιούνται για το καλό του Δήμου μας. Είμαι ευτυχής που η οικογένεια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ διαθέτει στις τάξεις της πολλούς νέους, οι οποίοι σύντομα θα πάρουν τις τύχες της πόλης μας στα χέρια τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Φίλιππος, ο οποίος έχει δύναμη και διάθεση για δουλειά», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Φίλιππος Δεμιρκάν δήλωσε.
«Ήμουν κοντά στην παράταξη του Χρήστου Παππού και τώρα θα δώσω τη μάχη από την πρώτη γραμμή. Ευχαριστώ το Δήμαρχο για την εμπειρία. Θα κάνω ότι καλύτερο στις εκλογές, ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια του Δημάρχου Χρήστου Παππού».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΕΜΙΡΚΑΝ
Είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με κατεύθυνση «ηλεκτρονικός-ηλεκτρολόγος υπολογιστικών εγκαταστάσεων». Υπήρξε πρωταθλητής στην Ελληνορωμαϊκή πάλη και παραμένει στο χώρο του αθλητισμού ως προπονητής. Ασχολείται, επίσης, με το χορό ως δάσκαλος break dance. Εργάζεται σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου