Δωρεά οργάνων αποφάσισε η οικογένεια του 54χρονου σεκιούριτι που έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση στον ΧΥΤΑ Φυλής

 
Πηγή: https://www.ant1news.gr/

Η οικογένεια του 54χρονου σεκιούριτι ο οποίος πέθανε μετά την επίθεση που δέχθηκε από ληστές σε εργοτάξιο, κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής, πήρε την απόφαση να δωρίσει τα όργανά του.

Είναι κάτι άλλωστε που το ήθελε ο ίδιος και το είχε εκμυστηρευτεί στον γιο του σε ανύποπτο χρόνο. «Ο πατέρας μου θα χαμογελάει από ψηλά, ήταν όλη του τη ζωή γενναιόδωρος και βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη» λέει ο γιος του στο protothema.gr.

Ο 54χρονος σεκιούριτι «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από ημέρες μάχης. Μάλιστα, εδώ και ημέρες ο 54χρονος είχε χαρακτηριστεί κλινικά νεκρός.

Συμμορίες που λυμαίνονται τoν ΧΥΤΑ Φυλής επιτέθηκαν ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 15 Ιουλίου, στον 54χρονο σεκιούριτι ο οποίος ήταν υπεύθυνος σε παρακείμενο φυλάκιο εργοταξίου. Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή κατασκευάζεται φωτοβολταϊκό πάρκο.

Ο 54χρονος δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερένια αντικείμενα. Οι ληστές αφού τον χτύπησαν με απίστευτη βία έκλεψαν τον χαλκό και εξαφανίστηκαν.

υπάλληλος - φύλακας - επίθεση - φωτοβολταϊκό πάρκο - Ασπρόπυργος

Το θύμα εντοπίστηκε αρκετή ώρα μετά τον ξυλοδαρμό χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου