Γλέντι στον Ασπρόπυργο για την εκλογή βουλευτή από το ΚΚΕ στη Δυτική Αττική


 Ο νέος βουλευτής Δυτικής Αττικής του ΚΚΕ Χρήστος Τσοκάνης από τον Ασπρόπυργο

Τους χιλιάδες ψηφοφόρους που ενίσχυσαν το ΚΚΕ στην περιοχή, στις εκλογές στις 25 Ιούνη, χαιρέτισε ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής του ΚΚΕ στην Δυτική Αττική, μιλώντας στην συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΚΟ Ασπροπύργου, το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουλίου 2023, στην περιοχή Τρύπα Αλεπού.
Ο Χρήστος Τσοκάνης υπογράμμισε πως το αυξημένο ποσοστό του Κόμματος στον Ασπρόπυργο, που έφτασε στο 20% (το τρίτο μεγαλύτερο πανελλαδικά) και το 10% σε όλη τη Δυτική Αττική, συνέβαλαν καθοριστικά να αποκτήσει μία έδρα παραπάνω το ΚΚΕ και να εκλέξει βουλευτή στην περιοχή.
Κάλεσε τον λαό της περιοχής να είναι σε επαγρύπνηση και να στηρίξει τις πρωτοβουλίες ενάντια στους πλειστηριασμούς και στα άλλα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται, καθώς και να στηρίξει τους αγώνες για την ικανοποίηση δίκαιων λαϊκών αιτημάτων.
Υπογράμμισε πως η χωματερή και τα εργοστάσια ανακύκλωσης πρέπει να μεταφερθούν σε χώρο που να λειτουργούν με ασφάλεια, χωρίς κίνδυνο για τις ζωές των εργαζομένων και των κατοίκων, για να μπορέσει να ζήσει ανθρώπινα ο λαός του Ασπρόπυργου και της Δυτικής Αττικής και όχι σαν σε σκουπιδότοπο στην πίσω αυλή της Αττικής.
Επίσης, σημείωσε πως οι βουλευτές του ΚΚΕ θα βρίσκονται στον δρόμο και στους χώρους εργασίας για να υπερασπιστούν τις ανάγκες του λαού και το δικαίωμα στην εργασία.
Ήδη έχει προγραμματιστεί περιοδεία στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενάντια στην απόλυση 40 συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα.
«Να μην πάει χαμένο το χαμόγελο στα χείλη όλων μας από την νίκη της εκλογικής μάχης, να είμαστε όλοι συσπειρωμένοι για τις μάχες του επόμενου διαστήματος. Πιστεύουμε στον λαό και με τον λαό μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Ενώνοντας την γροθιά μας με τις γροθιές σας και την καρδιά μας με τις καρδιές σας στο τέλος θα νικήσουμε», είπε ο Χρ. Τσοκάνης.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Κυριακή, στο γλέντι του ΚΚΕ για την εκλογή Κομμουνιστή Βουλευτή.

ΠΗΓΗ: https://www.902.gr/



 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου