Με απόλυτη επιτυχία το πρώτο Τουρνουά σκακιού rapid στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Χασιάς

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πρώτο Τουρνουά σκακιού rapid που έλαβε χώρα το Σάββατο 1η Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Χασιάς, στα πλαίσια του 1ου Πολυθεματικού Φεστιβάλ «Πλουραλισμός στη Ζωη» υπό την αιγίδα του Δήμου Φυλής. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από μικρούς και μεγάλους που κατέφτασαν από νωρίς στο χώρο κι έφυγαν αργά τη νύχτα , δίνοντας ζωή στην πλατεία της Χασιάς.
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ κος Αντώνης Χανιώτης, κατά την τελετή έναρξης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και την Αντιδήμαρχο κα Ελένη Λιάκου που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης καθώς και όλους τους συνεργάτες τους και το δημοτικό συμβούλιο, οι οποίοι ανταποκρίνονται άμεσα σε όλες τις ανάγκες για την πραγματοποίηση των δράσεων αυτού του φεστιβάλ.
Ο έφορος του σκακιστικού ομίλου «Τριανταφυλλος Σιαπέρας» κος Θεόδωρος Αγραπίδης , στις δηλώσεις του κατά την τελετή λήξης, ευχαρίστησε τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ κο Αντώνη Χανιώτη και το Δήμο Φυλής γι’ αυτή την πρωτοβουλία και τη στήριξη.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου