Υποψήφια με την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού η συνδημότισσά μας Κωνσταντίνα Μπακογιαννάκη-Δαμαλά

Την υποψηφιότητα της Κωνσταντίνας Μπακογιαννάκη-Δαμαλά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα εκπαιδευτικό και πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών που δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, στο χώρο της εστίασης, καθώς διατηρεί με το σύζυγό της Γιάννη Δαμαλά κατάστημα στα Άνω Λιόσια. «Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην ιστορική Τρίπολη Αρκαδίας και ζει στην πόλη μας από το 2005. Όπως πολλοί συνδημότες μας, σύνδεσε τη ζωή της με το Δήμο Φυλής και θέλει να αγωνιστεί για να τον πάμε, όλοι μαζί, ακόμα πιο μπροστά. Άλλωστε, παρά τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις, είναι πολύ δραστήρια και έχει ασχοληθεί με τα κοινά ως υποψήφια Βουλευτής και Περιφερειακή Σύμβουλος. Την καλωσορίζω στην παράταξή μας, με τη βεβαιότητα ότι θα αποτελέσει και γι’ αυτήν τη δεύτερη οικογένειά της», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Μπακογιαννάκη-Δαμαλά ευχαρίστησε το Χρήστο Παππού για την εγκάρδια υποδοχή και τον διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό του στην προσπάθεια να πάει ο Δήμος ακόμα πιο μπροστά. «Ο Δήμαρχος και η παράταξή του έχουν αλλάξει την εικόνα της πόλης και θέλω να συμβάλω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια», τόνισε χαρακτηριστικά.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου