''Ο καιρός στα Άνω Λιόσια'' για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από τον συντοπίτη μας Κωνσταντίνο Τσαρούχα

 

Ο καιρός είναι μέρος της καθημερινότητας μας.
Μας αφορά όλους και νιώθουμε την ανάγκη να ενημερωνόμαστε για κείνον για λόγους μετακίνησης, ασφάλειας, γιατί όχι και ψυχαγωγίας.
Μπορούμε να ενημερωθούμε απο την τηλεόραση αλλά και από διάφορες εφαρμογές που τις έχουμε όλοι στις συσκευές μας.
Ωστόσο στον τόπο μας δεν συμβαίνει κατ' ανάγκη και προτεραιότητα αυτό.
Και... δεν συμβαίνει, γιατί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φυλής (και όχι μόνο), οι συνδημότες ενημερώνονται από την σελίδα ''Ο καιρός στα Άνω Λιόσια'' του Κωνσταντίνου Τσαρούχα η οποία είναι κοντά μας κάτι παραπάνω από 2,5 έτη.
Ο ίδιος εξάλλου, ασχολείται με την μετεωρολογία ως χόμπι τα τελευταία περίπου, 15 χρόνια, με προγνώσεις, μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις και με ότι έχει να κάνει γύρω από το αντικείμενο.
Αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς, κάνοντας ''μια βόλτα'' στο προσωπικό του προφίλ.
Αλλωστε στα πηγαδάκια των θαμώνων στα καφέ της πλατείας των Άνω Λιοσίων όταν η συζήτηση αφορά στον καιρό, συνειρμικά, γίνεται αναφορά στην Σελίδα του αλλά και στο πρόσωπό του (τον οποίο τον αποκαλούν ''μετεωρολόγο'') για το μεράκι του, τις έγκαιρες και έγκυρες μετεωρολογικές του προγνώσεις.
Ένα από τα πολλά παραδείγματα είναι πως τον περασμένο χειμώνα είχε ενημερώσει αρκετά νωρίτερα για την έλευση της χιονοκακοκαιρίας ''Barbara'' όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.




Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που  σε δημοφιλείς  εκπομπές στα μεγάλα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης, έχει γίνει αναφορά  στον Κωνσταντίνο Τσαρούχα αλλά και την Σελίδα του καθώς ο ίδιος, πέρα από το μεράκι του για τον καιρό αγαπά και τον τόπο στον οποίο έχει μεγαλώσει,  κάνοντας πολύ σημαντική δουλειά για την προβολή της περιοχής μας.

Ιδού μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Εν κατακλείδι, Κωνσταντίνε, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για τις καθημερινές προγνώσεις που προσφέρεις στους αναγνώστες μας, μέσα από την Σελίδα σου, που βρίσκεται στη  δεξιά στήλη του ΦΥΛΑΡΧΟΥ, με άμεση σύνδεση, κάνοντας απλά κλικ, πάνω στην εικόνα, “ο καιρός στα Άνω Λιόσια”

Συνέχισε έτσι, απτόητος!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου