Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων Κώστας Φανουργιάκης

 

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Κώστα Φανουργιάκη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού είναι εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων. «Διακρίνεται από συνέπεια και σοβαρότητα και διαθέτει πνεύμα συνεργασίας. Το πιο σημαντικό είναι ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια της παράταξής μας, παρόλο που βρέθηκε στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Τον καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που αγκαλιάζει όλους τους συνδημότες μας και είμαι βέβαιος ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να πάμε την πόλη μας, ακόμα πιο μπροστά», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Κώστας Φανουργιάκης δήλωσε ότι από την ενασχόλησή του με τα κοινά, ως μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων διαπίστωσε ότι ο Χρήστος Παππούς και τα μέλη της παράταξής του εργάζονται, ενωμένοι, για το καλό της πόλης μας. «Αυτή η ενότητα και η διάθεση με έκαναν να θέλω να βοηθήσω κι εγώ την ομαδική προσπάθεια. Με εκφράζει απόλυτα το μήνυμα «Ενωμένοι πάμε μπροστά» και πιστεύω ότι εκφράζει όλους τους συνδημότες μας», τόνισε.
Ο Κώστας Φανουργιάκης είναι απόφοιτος σχολής του ΟΑΕΔ με ειδικότητα μηχανοτεχνίτης. Το 2015 αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Αχαρνών με ειδικότητα τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και συστημάτων δικτύου και επικοινωνίας. Εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Σήμερα εργάζεται στην εταιρία Παπαστράτος. Από το 2019 μέχρι σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου