Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Κώστας Ρίζος


 
Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Κώστα Ρίζου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο παιδί, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει προσφέρει πολλά και βρίσκεται στο πλευρό των συνδημοτών μας, επί χρόνια. «Πάντα με καλή διάθεση, με ψυχική γενναιοδωρία και με χαμόγελο», πρόσθεσε ο Χρήστος Παππούς.
Από την πλευρά του ο Κώστα Ρίζος δήλωσε.
«Ο Χρήστος Παππούς είναι ο μέντοράς μου. Με έχει εμπνεύσει με τον αγώνα του για την πόλη μας. Για τα δύσκολα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, για το έργο που έχει κάνει και για το όραμά του για την ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου μας. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευθύνη να είμαι μέλος του συνδυασμού της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΖΟΣ
Ο Κώστας Ρίζος γεννήθηκε και κατοικεί στο Ζεφύρι. Είναι απόφοιτος Λυκείου και πτυχιούχος δομικών έργων και κατασκευών καθώς και διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων. Επί σειρά ετών βοηθάει το πολιτιστικό κίνημα του Δήμου μας καθώς και το φιλανθρωπικό έργο των ενοριών του Ζεφυρίου.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου