Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Σοφία Γκαραβέλα

 
Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Σοφίας Γκαραβέλα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύτεκνη μητέρα η οποία, παράλληλα με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις, έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δραστηριότητα. «Η Σοφία είναι μια εξαιρετική μητέρα, αλλά και μια μαχόμενη συνδημότισσά μας, η οποία δουλεύει, επί χρόνια, για την τοπική κοινωνία. Τώρα είναι η ώρα να διαθέσει τον πολύτιμο χρόνο της σε θέματα που απασχολούν όλη την πόλη», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Σοφία Γκαραβέλα δήλωσε.
«Έχω συνηθίσει να ασχολούμαι με τη λύση των προβλημάτων που μας αφορούν όλους. Με αφετηρία τη φιλική μου σχέση με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο Δήμο, γνωρίζοντας ότι ήδη γίνεται καλή δουλειά εκεί».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ
-Διαθέτει πτυχίο αισθητικής και νοσηλευτικής και σήμερα εργάζεται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.
-Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και διαφήμιση και γνωρίζει, καλά την ασφαλιστική αγορά, αφού εργάστηκε, επί τρία έτη, ως υπεύθυνη πωλήσεων, στην εταιρία ΙΟΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.
-Δραστηριοποιήθηκε ως ταμίας του Συλλόγου Πανοράματος, ως Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού και του 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων και μέλος της Ένωσης Γονέων.
-Ασχολείται με το θέατρο ως μέλος της θεατρικής ομάδας ΥΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ.
-Είναι πολύτεκνη μητέρα.

 

 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου