Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Αγγελική ΓεωργίουΤην υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Αγγελικής Γεωργίου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η απόφαση της Αγγελικής να θέσει υποψηφιότητα τον χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί της τρέφει μεγάλη συμπάθεια από την εποχή που ήταν μαθήτριά του. «Η Αγγελική έχει αυτοδιοικητικό γονιδίωμα, καθώς η μητέρα της είναι Διευθύντρια στο Δήμο Φυλής και ο αείμνηστος πατέρας της Βασίλης ήταν Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος. Σήμερα η Αγγελική και η γενιά της ετοιμάζονται να πάρουν τις τύχες του Δήμου στα χέρια τους κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η προσπάθεια που έχει αρχίσει πρέπει να συνεχιστεί», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Αγγελική Γεωργίου δήλωσε.
«Οι γρήγοροι ρυθμοί ανάπτυξης του Δήμου μας που φαίνονται σε όλους τους τομείς, έχουν επιφέρει πολλές και σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα του δημότη με προσβάσιμες και λειτουργικές υπηρεσίες προς όλους. Ευχαριστώ το Δήμαρχό μας και καθηγητή μου Χρήστο Παππού, για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της επιτυχίας και τον διαβεβαιώνω ότι θα βρίσκομαι στο πλευρό του στην προσπάθεια να πάει ο Δήμος ακόμα πιο μπροστά».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
-Είναι κόρη του αείμνηστου Βασιλείου Γεωργίου και της Ευθυμίας (Έφης) Κοντούλα.
-Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια, με καταγωγή από το Μεσολόγγι.
-Από τα σχολικά και φοιτητικά της χρόνια, ασχολήθηκε με τα κοινά, με ενεργό δράση και πρωτοβουλίες γύρω από τα καθημερινά προβλήματα που αφορούν στη νεολαία.
-Είναι πτυχιούχος Λογιστικής με επαγγελματική δραστηριότητα στον ίδιο χώρο.
-Παντρεμένη με το Γιάννη Σκευάκη και μητέρα δύο παιδιών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου