Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Ταξιαρχίας Λαθουράκη για το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

Την υποψηφιότητα της Ταξιαρχίας Λαθουράκη, για το αξίωμα της Δημοτικής Συμβούλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Ταξιαρχία Λαθουράκη ανήκει στην οικογένεια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ από το 2019, καθώς στην τρέχουσα δημοτική περίοδο διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου. «Μας έχει δώσει δύναμη με τη διάθεση, το ομαδικό πνεύμα και το χαμόγελό της», τόνισε χαρακτηριστικά.Από την πλευρά της η Ταξιαρχία Λαθουράκη δήλωσε.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ζεφύρι και μάλιστα έχω επενδύσει στην περιοχή δημιουργώντας ένα μελετητήριο δημοτικού και ένα φροντιστήριο θεωρητικών και θετικών επιστημών. Αγαπώ την πόλη μου, περνώ όλη μου τη ζωή εδώ και θέλω μόνο να εξελίσσεται. Πιστεύω στο όραμα του δημάρχου μας , Χρήστου Παππού, ήμουν μαζί του αυτά τα χρόνια ως Πρόεδρος της Ενότητας Ζεφυρίου και συμπορεύομαι μαζί του ξανά, αυτήν τη φορά θέτοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΛΑΘΟΥΡΑΚΗ
Είναι πτυχιούχος ελληνικής φιλολογίας με ειδίκευση στις δυσκολίες μάθησης. Παράλληλα, κάνει δεύτερο πτυχίο ψυχολογίας και σπουδάζει στο τρίτο έτος. Είναι παντρεμένη με τον, επίσης, Ζεφυριώτη Γιώργο Καραχάλιο και έχουν μαζί δύο παιδιά. Διατηρεί μελετητήριο δημοτικού και φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στο Ζεφύρι.


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου