Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Ελένη Χαλά


 


Την υποψηφιότητα της Ελένης Χαλά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Ελένη Χαλά είναι μια νέα συνδημότισσά μας που αγαπάει την πόλη μας και θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια να πάμε ακόμα πιο μπροστά. «Οι νέοι άνθρωποι αγκαλιάζουν την παράταξή μας, γίνονται μέλη της οικογένειάς μας, γιατί τους εκφράζει το κλίμα ενότητας και συναντίληψης, με μοναδικό στόχο την λύση των προβλημάτων του τόπου μας. Τα νιάτα μας ετοιμάζονται να πάρουν τις τύχες της πόλης μας στα χέρια τους κι αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί εμάς τους μεγαλύτερους, γιατί βλέπουμε ότι η προσπάθειά μας θα έχει συνεχιστές», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Ελένη Χαλά δήλωσε.
«Αγαπώ τα Άνω Λιόσια, τον τόπο που μεγάλωσα κι αγάπησα και στόχος μου είναι να αποκτήσει προοπτικές για τους νέους ανθρώπους όπως και εγώ. Θέλοντας να εργαστώ και εγώ προς αυτή την κατεύθυνση, δέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου μας Χρήστο Παππού, για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Εποχή» με διάθεση να προσπαθήσω να συμβάλω και εγώ στη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας μας».
Η Ελένη Χαλά κατοικεί στο Δήμο Φυλής, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, στο χώρο της αισθητικής.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου