Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Μανώλης Βογιατζής


 


Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Μανώλη Βογιατζή, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο που διαθέτει νοοτροπία νικητή και θέλει να πάει η πόλη μας ακόμα πιο μπροστά. «Είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, αλλά παράλληλα, έχει κλίση στην Τέχνη. Ασκεί το επάγγελμα του ηθοποιού και σπουδάζει σε μια από τις πιο γνωστές σχολές υποκριτικής. Τον καλωσορίζω στην οικογένεια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και του εύχομαι καλή δύναμη», τόνισε.
Από την πλευρά του ο Μανώλης Βογιατζής δήλωσε.
«Η απόφασή μου να κατέβω στις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου του 2023 έγινε μετά από πολύ μεγάλη σκέψη για να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω να αναβαθμιστεί ο τρόπος που όλοι αγαπάμε. Θέλω τα Άνω Λιόσια να πηγαίνουν συνέχεια μπροστά, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».
Ο Μανώλης Βογιατζής κατοικεί στα Άνω Λιόσια τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι 34 ετών και παντρεμένος με την Ελένη Αντωνιάδη, με την οποία έχουν ένα παιδάκι 21 μηνών.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου