Συλλυπητήρια από τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτη Καμαρινόπουλο για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη θέλησε να εκφράσει ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος ο οποίος είχε τη χαρά και την τιμή να την γνωρίζει καθώς η εκλιπούσα είχε προχωρήσει στην ανέγερση του Παιδικού Σταθμού της συνοικίας Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων, τον οποίο και είχε επισκεφθεί στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.

"Ενστερνιζόμενος απόλυτα την συλλυπητήρια επιστολή του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού, εκφράζω και την προσωπική βαθειά μου θλίψη για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. 

Η εκλιπούσα, πέραν του τεράστιου και διεθνώς αναγνωρισμένου κοινωνικού της έργου, είχε βρεθεί, έμπρακτα, στο πλευρό του Δήμου μας, στις δύσκολες στιγμές του σεισμού του 1999 και είχε προχωρήσει στην ανέγερση του Παιδικού Σταθμού της συνοικίας Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων.

 Είχα επίσης την τιμή να την υποδεχθώ στην τελευταία της επίσκεψη στον Δήμο μας και στον Παιδικό Σταθμό του Αγίου Νικολάου αυτήν της 20ης Δεκεμβρίου 2019, όπου για μια ακόμη φορά είχε εκφράσει την αγάπη της προς το Δήμο μας.

Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά η μνήμη της θα μείνει, για πάντα, χαραγμένη στις καρδιές μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και στους συνεργάτες της» σημείωσε σχετικά.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελευταία επίσκεψη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στον Δήμο Φυλής και στον Παιδικό Σταθμό του Αγίου Νικολάου 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου