Με βραβεύσεις, δώρα και ζωντανή μουσική η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου για τον ΑΣ Σκορπιό Φυλής

Με βραβεύσεις, χαμόγελα, ικανοποίηση για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε και αισιοδοξία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν από τον Σεπτέμβριο, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΣ Σκορπιός Φυλής, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, στο Play Park.

Στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αναφέρθηκε στο καλωσόρισμά του ο ιδρυτής και Διευθυντής της Ακαδημίας, Γιώργος Σύρος, υπογραμμίζοντας ότι οι βασικές αρχές της ακαδημίας είναι το “ευ αγωνίζεσθαι” και η χαρά της συμμετοχής και εξέφρασε την ικανοποίηση του και χαρά για τα συγχαρητήρια που έλαβε η ακαδημία στα τουρνουά που συμμετείχε, για το ήθος των αθλητών της, συγχαίροντας με τη σειρά του τους γονείς. Ο Γιώργος Σύρος υπογράμμισε ακόμη ότι και τον Ιούλιο η ακαδημία θα συνεχίσει τις προπονήσεις, ενώ θα διοργανωθούν και φιλικά παιχνίδια σε συνδυασμό με δραστηριότητες.

Επιτυχίες τόσο στο σχολείο όσο και στο ποδόσφαιρο, ευχήθηκε στους μικρούς αθλητές ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, εκφράζοντας την ελπίδα η νέα αγωνιστική περίοδος να είναι εξίσου καλή.

Πρότυπο αθλητικού συλλόγου χαρακτήρισε τον ΑΣ Σκορπιό Φυλής ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Εσόδων, Γιώργος Αβράμης, και συνεχάρη τους υπεύθυνους για την αγάπη και το μεράκι που δείχνουν στο έργο τους.

Συγχαρητήρια και ευχές για καλό καλοκαίρι έδωσε στο χαιρετισμό του και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Φυλής, Δημήτρης Πουλιάσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές της ακαδημίας, λαμβάνοντας μετάλλια για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν στο γήπεδο όλη τη σεζόν. Η βραδιά συνεχίστηκε με κληρώσεις, δώρα, πολύ παιχνίδι για τους μικρούς αθλητές στο γήπεδο του Play Park και με ζωντανή μουσική για τους μεγάλους με τον Βασίλη Πλαβούκο και το συγκρότημά του

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου