Στην τηλεόραση του ΑΝΤ 1 το πανηγύρι της Φυλής 


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ANT 1, για τα πανηγύρια της Αττικής, που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Αυγούστου 2023, μίλησε, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, με αφορμή το πανηγύρι της Φυλής, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Δήλωσε στη δημοσιογράφο Βάσια Ηλιοπούλου ότι είναι η δεύτερη μέρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το πανηγύρι της Φυλής, που όπως είπε, είναι διαχρονικό και συγκεντρώνει κόσμο από όλη την Αττική. Ο Χρήστος Παππούς ξενάγησε, επίσης, το τηλεοπτικό συνεργείο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΣ και στον προσφάτως αναπαλαιωθέντα μεταβυζαντικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής. Δεν παρέλειψε, ακόμα, να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό συνεργείο και τη διοίκηση του Ομίλου ΑΝΤ 1, γιατί προβάλουν, για πολλοστή φορά, το Δήμο μας σε πανελλαδικό επίπεδο.
Το ρεπορτάζ έδειξε, επίσης, πλάνα από τη συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη και φιλοξένησε δηλώσεις του Σπύρου Μπρέμπου για τα φετινά πανηγύρια, ο οποίος, το ίδιο βράδυ, εμφανίστηκε σε γνωστή ταβέρνα της Φυλής.
«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να προβάλουμε το Δήμο μας και να τον μετατρέψουμε σε προορισμό για όλη την Αττική», δήλωσε σχετικά ο Χρήστος Παππούς.
Δείτε και στο you tube το ρεπορτάζ:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου