Ελένη Λιάκου: Η Φυλή γιορτάζει την Μητέρα όλων μας από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου έως τη Μονή Κλειστών

Με λόγια από καρδιάς καλωσόρισε η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την Πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής, το βράδυ της Τρίτη;ς 15 Αυγούστου 2023 ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας. Η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία των διήμερων εορταστικών εκδηλώσεων και κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού αναφέροντας τα εξής:

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στη Φυλή, την πόλη μας που γιορτάζει σήμερα, από άκρη σε άκρη - από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου έως τη Ιερά Μονή Κλειστών - τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, την ημέρα που είναι αφιερωμένη στην Μητέρα όλων μας, την Παναγία, το «Πάσχα του καλοκαιριού» όπως συνηθίζεται να λέγεται.

Να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για την τόσο μεγάλη παρουσία σας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προϊστάμενο και τους εργαζόμενους της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής για την τεράστια προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλο αυτό το διάστημα, ώστε να είναι η σημερινή ημέρα μια πραγματική γιορτή για όλους. Τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Τέλος, να καλωσορίσω και να καλέσω στο βήμα τον άνθρωπο που έχει δώσει τόσα πολλά σε αυτή την πόλη και έχει συντελέσει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη της. Τον πρώτο πολίτη του τόπου, τον Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού!

Ακολουθεί σχετικό βίντεο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου