Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης Γιάννης Κλουτσούνης


 Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Γιάννη Κλουτσούνη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας. «Εκτίμησα το πάθος του για το Ζεφύρι, αλλά και τη συμβολή του στο γονεϊκό κίνημα του Δήμου μας. Θέλει να συνεχιστεί η προσπάθεια και να συμβάλει και ο ίδιος, προσωπικά. Οι συνδημότες μας βάζουν, έμπρακτα, πλάτη και ο Γιάννης είναι ένας από αυτούς», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Κλουτσούνης δήλωσε.
«Είμαι γέννημα-θρέμμα Ζεφυριώτης και είδα ότι ο Χρήστος Παππούς κάνει έργο και θέλω να τον βοηθήσω, συμμετέχοντας στην προσπάθειά του».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΟΥΤΣΟΥΝΗΣ
-Γεννήθηκε και ζει στο Ζεφύρι
-Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και ηλεκτρονικός ραδιοφώνου και τηλεόρασης
-Εργάζεται ως τεχνικός προϊστάμενος σε μεγάλη επιχείρηση επισκευής αυτοκινήτων
-Συμμετέχει, από το 2018 μέχρι το 2023 στο γονεϊκό κίνημα του Ζεφυρίου, ως Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και μέλος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου, ως Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γονέων και ως μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής (Α’ ΕΣΕ). Έχει επίσης εργαστεί ως εθελοντής για τη διοργάνωση του Τουρνουά Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων από το 2018 μέχρι το 2013
-Είναι παντρεμένος και έχει δίδυμα αγόρια

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου