Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η δικηγόρος Ιωάννα Σουλιώτη


 

Την υποψηφιότητα της δικηγόρου Ιωάννας Σουλιώτη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα που δίνει μάχες για την παράταξη από το 2019. «Είναι πολύ σημαντικό για μας που θα δώσει και τη μάχη αυτή στο πλευρό μας, γιατί ως παράταξη εκφράζουμε τους νέους ανθρώπους, στους οποίους και ανήκει το μέλλον της Χώρας και του Δήμου μας”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.
Από την πλευρά της η Ιωάννα Σουλιώτη δήλωσε.
«Ως δικηγόρος και οραματίστρια του λεγόμενου «πολιτικού ιδεώδους» ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του κ. Παππού με σκοπό να αποτελέσω κι εγώ μέρος αυτού του αναμφίβολα αξιόλογου έργου, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί. Στόχος μου και προσδοκία μου είναι η «Νέα εποχή» του κ. Χρήστου Παππού να έρθει και στη Νέα γενιά την οποία επιθυμώ να εκπροσωπήσω».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ

-Η Ιωάννα Σουλιώτη είναι δικηγόρος
-Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)
-Έχει κάνει την πρακτική της άσκηση στη Βουλή των Ελλήνων κι έχει λάβει μέρος σε προσομοιώσεις Δημοτικών Συμβουλίων και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών
-Εργάστηκε, για 3 χρόνια, σε γνωστή δικηγορική εταιρεία, στο Πεδίο του Άρεως, με κύριο τομέα δραστηριοποίησης το εργατικό δίκαιο
-Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου