Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Αλέξανδρος Καρακίτσιος


 



Την υποψηφιότητα του οικονομολόγου Αλέξανδρου Καρακίτσιου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα διακεκριμένο επιστήμονα, με περγαμηνές στο αντικείμενό του. «Παράλληλα, παρά το φόρτο εργασίας, είναι ενεργός πολίτης και βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με το γονεϊκό κίνημα. Η ανάμιξή του στα δημοτικά μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί ο Αλέξανδρος θέλει και μπορεί να βοηθήσει», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Καρακίτσιος δήλωσε ότι θέτει υποψηφιότητα γιατί θέλει να βοηθήσει. «Ζω στο Δήμο μας και θέλω να πάμε ακόμα καλύτερα, πρωτίστως για τα παιδιά μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ
-Γεννήθηκε το 1987 και κατοικεί στο Ζεφύρι τα τελευταία 25 χρόνια
-Έχει σπουδάσει διεθνή οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα στα οικονομικά της εργασίας.
-Εργάζεται στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενώ έχει εργαστεί στο Υπουργείο Οικονομικών, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και στην Παγκόσμια Τράπεζα
-Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε στις δημοτικές εκλογές του 2010, ενώ σήμερα είναι Πρόεδρος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ζεφυρίου
-Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες (5 και 1 έτους)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου