Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Θεοδόσης Δρόλιας


 Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Θεοδόση Δρόλια, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει τη ζωή του με την προσφορά στον τόπο, μέσω του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Εκλέγεται από το 2010 κι έχει τιμήσει, με την παρουσία του, θεσμικές θέσεις όπως του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Διακρίνεται για τον ορθολογισμό και το ενωτικό του πνεύμα, αφού το μοναδικό κριτήριο με το οποίο κρίνει ένα δημοτικό ζήτημα είναι αν ωφελούνται οι συνδημότες μας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Θεοδόσης Δρόλιας δήλωσε.
«Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη, δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, του σημερινού Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, ο οποίος, με την δράση και την προσφορά του, όλα τα χρόνια έχει επιτύχει μια ευρεία κοινωνική συμμαχία και καθολική αποδοχή.
Μπορώ να προσφέρω με τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία μου στην συνέχεια και εξέλιξη του έργου του και ενωμένοι να προχωρήσουμε, ξεκάθαρα, μπροστά στον δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και της ευημερίας για την πόλη μας. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι νέοι άνθρωποι να είναι περήφανοι που γεννήθηκαν εδώ και να μπορούν με αισιοδοξία και ασφάλεια να σχεδιάζουν το μέλλον τους.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες που με τίμησαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια.
Δηλώνω παρών και υποψήφιος με μια νέα παράταξη, έτοιμος να παλέψω για όλα όσα ονειρευόμαστε για την πόλη μας, με όραμα, με κοινωνική συμμετοχή, για ένα καλύτερο Δήμο Φυλής».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΡΟΛΙΑΣ
-Γεννήθηκε στο Ζεφύρι
-Από το ΓΕΛ Ζεφυρίου πέτυχε την εισαγωγή του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης
-Είναι λογιστής Α’ τάξης και σήμερα εργάζεται στον Όμιλο Καστελόριζο
-Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010, από τότε που, με τον Νόμο Καλλικράτη, το Ζεφύρι, τα Άνω Λιόσια και η Φυλή ενώθηκαν και πλέον αποτελούν τον Δήμο Φυλής
-Διετέλεσε την περίοδο 2011-2014 πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής (Β’ ΕΣΕ)
-Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 2014-2023
-Είναι μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου, του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, της Αθλητικής Ένωσης Ζεφυρίου και του Συλλόγου Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου
-Ζει στον Δήμο Φυλής και έχει 2 παιδιά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου