Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Ερασμία Τζελέπη


 


Την υποψηφιότητα της συνδημότισσά μας Ερασμίας Τζελέπη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια μαχόμενη γυναίκα, με ευαισθησίες, τις οποίες διοχετεύει στην επαγγελματική της ζωή, αλλά και στη μουσική. «Η δια βίου μάθηση αποτελεί, γι’ αυτήν, στάση ζωής. Θέλει να βελτιώνει τον εαυτό της, αλλά και την πόλη μας, με την οποία έχει συνδέσει τη ζωή της. Ζει από κοντά τα θέματα του Δήμου, γιατί είχε εργαστεί, παλιότερα, στην Κοινωνική Υπηρεσία και σήμερα είναι μέλος της Φιλαρμονικής μας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Ερασμία Τζελέπη δήλωσε.
«Η κοινωνική προσφορά και η κοινωνική συνοχή, χαρακτηρίζουν τον Δήμαρχο μας, κ. Χρήστο Παππού. Τον γνωρίζω από τότε που ξεκίνησε δυναμικά και με πίστη να κάνει τα πρώτα του βήματα, ως υποψήφιος Δήμαρχος. Η ευαισθησία του, σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, τόσο για τις ευπαθείς ομάδες, όσο και για την επιμόρφωση των νέων της πόλης μας, με οδήγησε στην απόφαση να γίνω συνοδοιπόρος στο έργο αυτό. Τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΑΣΜΙΑ ΤΖΕΛΕΠΗ
-Γεννήθηκε και ζει στα Άνω Λιόσια
-Είναι απόφοιτη του Γενικού Λυκείου, Τεχνικού Λυκείου με ειδικότητα Βοηθός Νοσηλευτή και της σχολής Ι.Ε.Κ με ειδικότητα Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και Φοροτεχνικού Γραφείου
-Σπουδάζει στο τρίτο έτος της σχολής Κοινωνικών Επιστημών στο πρόγραμμα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
-Εργάστηκε στον Δήμο Άνω Λιοσίων στα Προγράμματα Κοινωνικής Μέριμνας την περίοδο 2000-2003
-Συνέχισε την επαγγελματική της σταδιοδρομία, εργαζόμενη σε Ειδικό Κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες
-Από το 2009, εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης ως Βοηθός Νοσηλευτή
-Από το 2022 εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στην ίδια υπηρεσία
-Είναι μέλος της Φιλαρμονικής, από το 1987, συμμετέχοντας ενεργά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου