Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Μαρία Πλαβούκου (του Κωνσταντίνου)


 



Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Μαρίας Πλαβούκου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια ενεργή πολίτη, με μεγάλη συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας. «Βρίσκεται κοντά μας από τα πρώτα βήματα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και έχει διατελέσει, με επιτυχία, Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ακόμα περισσότερο τον τόπο μας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Μαρία Κωνσταντίνου Πλαβούκου δήλωσε:
«Η γνωριμία και η σύμπλευση με τον αγαπητό μας δήμαρχο Χρήστο Παππού ξεκινά από τα πρώιμα χρόνια του νηπιαγωγείου και συνεχίζεται έως και σήμερα. Ανατρέχοντας στα έτη 2006 και 2010 όπου υπήρξα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του τότε δήμου Άνω Λιοσίων, με πολλούς φίλους και παλαιούς συμμαθητές, όπου ξεκινήσαμε όλοι, με την επιθυμία για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας και την πίστη στο όραμα και τις ικανότητες του νεαρού τότε Χρήστου, που ήταν γεμάτος από όνειρα και όρεξη να δημιουργήσει και να παλέψει για το καλό του δήμου και των δημοτών του.
Σήμερα, και μετά την πάροδο τόσων ετών, η παράταξη της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ», αποτελεί πλέον μια μεγάλη οικογένεια, και έχει ενισχυθεί με την ένταξη σε αυτήν, νέων ανθρώπων καθώς και συνδημοτών μας, που επιθυμούν και αυτοί με τις δυνάμεις τους να συνεισφέρουν στο καλό του δήμου μας καθώς και στην προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των δημοτών.
Λόγω της θέσης ευθύνης που κατέχω ως προϊσταμένη σε νευραλγικό τμήμα του δήμου Ελευσίνας, όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι υπερηφάνεια που είμαι δημότισσα Φυλής, για όλα όσα έχουν επιτευχθεί σε επίπεδο αυτοδιοίκησης αλλά και σε επίπεδο ανάπτυξης του δήμου. Η καλύτερη απόδειξη όλων αυτών, είναι οι καθημερινοί έπαινοι που ακούω για το έργο που λαμβάνει χώρα στον δήμο μας. Και αυτό οφείλεται αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου στις προσπάθειες που όλα αυτά τα χρόνια καταβάλλουν οι εργαζόμενοι του δήμου, οι πολιτικοί προϊστάμενοι και φυσικά ο Χρήστος Παππούς . Οι δημότες έχουν ξεχωρίσει τον δήμαρχό μας για το ήθος του και την δυναμική του και για όλα αυτά που προσφέρει στην πόλη μας. Αγαπάει και στηρίζει την νέα γενιά όντας εκπαιδευτικός, αφουγκράζεται τις ανησυχίες τους και ακούει τα αιτήματά τους. Είχε πει ο Τζον Κουίνσι Άνταμς που ήταν Αμερικανός πολιτικός και ο 6ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής: Αν οι πράξεις σου εμπνέουν τους άλλους να ονειρεύονται, να μαθαίνουν, να πράττουν περισσότερα και να προοδεύουν, τότε είσαι Ηγέτης.
Ως ενεργό μέλος με 35ετή εμπειρία και προσφορά στον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού του δήμου μας, πιστεύω ότι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός συνδέονται άρρηκτα, μας ενώνουν και συμβάλλουν στην πρόοδο και την εξέλιξή μας σε όλα τα επίπεδα. Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι ένας δρόμος εύκολος. Απαιτεί καθημερινούς αγώνες, θυσίες και έχει εμπόδια που πρέπει να προσπεράσεις ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου. Άλλωστε σύμφωνα και με τον μεγάλο μας φιλόσοφο Αριστοτέλη, τα αγαθά κόποις κτώνται.
Καθημερινά, η κοινωνία μας αντιμετωπίζει προκλήσεις, κοινωνικά προβλήματα και καταστάσεις πρωτόγνωρες. Οι μόνες απαντήσεις σε όλα αυτά είναι η σκληρή και ακατάπαυστη δουλειά, η σιδερένια θέληση, η σταθερότητα στις αξίες και στα ιδανικά μας, όπου σε συνδυασμό με την επιμονή και την υπομονή θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων μας. Επίσης, η ενσυναίσθηση, η ικανότητα κατανόησης των αναγκών του εκάστοτε συμπολίτη μας που μας έχει ανάγκη, η διορατικότητα για την πρόληψη και την αποφυγή δύσκολων καταστάσεων και η αγάπη για την πόλη μας και τους ανθρώπους της, αποτελούν τα συστατικά που σε συνδυασμό με την συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα χαρακτηρίζουν τη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ». Την παράταξη που ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ο Χρήστος Παππούς με τις αρετές που τον διακατέχουν ως άνθρωπο και ως άρχων του δήμου μας.
Με πολλή Αγάπη και Σεβασμό σε Όλους τους Συνυποψηφίους μου, εύχομαι Καλή Επιτυχία και Δύναμη στον αγώνα που θα ακολουθήσει.
Αγαπητοί μου συμπολίτες, Σας Ζητώ να στηρίξετε την παράταξή μας και να με ενισχύσετε με την ψήφο σας, προκειμένου να συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, στην συνέχιση του σπουδαίου έργου που επιτελείται στον Δήμο Φυλής».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ
. Η Μαρία Κων. Πλαβούκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια.
• Είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ)
• Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc καθώς και διδακτορικού τίτλου PhD στο αθλητικό μάνατζμεντ από το Πανεπιστήμιο Νόβι Σαντ της Σερβίας
• Είναι κάτοχος διπλώματος ειδίκευσης στους Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς του ΤΕΦΑΑ
• Είναι κάτοχος πτυχίου μοντέρνων και ευρωπαϊκών χορών
• Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΠΕΠΦΑΑ)
• Από το έτος 1988 ως εργαζόμενη γυμνάστρια του δήμου Άνω Λιοσίων, δραστηριοποιήθηκε στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, στα Τμήματα Μαζικού Αθλητισμού, στο ΚΑΠΗ, και σαν χοροδιδάσκαλος στους περισσότερους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου
• Είχε συνεργασία με τους όμορους δήμους Ζεφυρίου και Φυλής σε αντίστοιχα τμήματα
• Από το έτος 2008 ούσα εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου του δήμου Άνω Λιοσίων, καθιέρωσε και λειτούργησε για πρώτη φορά στον δήμο το καινοτόμο πρόγραμμα «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ» του οποίου η λειτουργία συνεχίζει να υφίσταται με μεγάλη επιτυχία
• Το έτος 2008 μετατάχτηκε στον δήμο Ελευσίνας όπου έως και σήμερα καταλαμβάνει την θέση της προϊσταμένης του τμήματος Παιδείας- Πολιτισμού-Αθλητισμού- Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς (Κατόπιν αξιολόγησης του αρμοδίου υπηρεσιακού συμβουλίου)
• Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Φερενίκη»
•Πρόεδρος του Κέντρου Αθλητισμού Πολιτισμού και Τεχνών Φυλής
• Έχει έντονη συγγραφική δραστηριότητα και συμμετοχή σε διεθνή συμπόσια Φιλοσοφίας ως ομιλήτρια με θέματα όπως: «Η γυναίκα στους Ολυμπιακούς αγώνες», «Χορός και σωματική διάπλαση», «Η βία στα γήπεδα»
• Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή ερευνητικών εργασιών ως επιστημονική συνεργάτης
• Έχει λάβει μέρος σε επιστημονικές ενώσεις, συνέδρια, σεμινάρια- ημερίδες και φεστιβάλ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου