Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Ιωάννης Παπαχρήστος


 


Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Ιωάννη Παπαχρήστου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο που συνδυάζει το δυναμισμό με την επιστημονική κατάρτιση. «Είναι επίλεκτος αστυνομικός, πρωταθλητής στις μαχητικές τέχνες, υπηρέτησε στην Προεδρική Φρουρά ως εύζωνος και παράλληλα απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά και πολύγλωσσος. Δείχνει το επίπεδο της νεολαίας του τόπου μας, που πρωτεύει σε όλους τους τομείς. Προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού ο πατέρας του Κωνσταντίνος διετέλεσε Δήμαρχος Ζεφυρίου. Επομένως έχει ζήσει στο σπίτι του τα θέματα του Δήμου», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Ιωάννης Παπαχρήστος δήλωσε.
«Αποτελεί υποχρέωση κάθε δημότη να ενδιαφέρεται για τον τόπο του. Αυτός ήταν ο λόγος που ανταποκρίθηκα, αμέσως, στο κάλεσμα του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο οποίος έχει δρομολογήσει την αναπτυξιακή διαδικασία του Δήμου μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
-Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ζεφύρι. Είναι γιος του πρώην Δημάρχου Κωνσταντίνου Παπαχρήστου
-Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιά
-Μιλάει άριστα την Αγγλική, σε καλό επίπεδο τη Γαλλική και σε μέτριο τη Γερμανική
-Κάτοχος διπλώματος ανωτάτου επιπέδου (G4) του Ισραηλινού συστήματος αυτοάμυνας Krav Maga
-Υπηρέτησε τη θητεία του ως εύζωνος στην Προεδρική Φρουρά
-Είναι πρώτος επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φυλής στην Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου, μετά τις Εκλογές του Μαΐου του 2019
-Υπηρετεί ως Ειδικός Φρουρός της ΕΛ.ΑΣ στις ομάδες Ο.Π.Κ.Ε - ΔΡΑΣΗ από τον Δεκέμβριο του 2019

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου