Υποψήφιος με τον Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Ιωάννης Βασιλειάδης


 


Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Ιωάννη Βασιλειάδη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα νέο που έχει, έμπρακτα, αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τα κοινά. «Ιδιαιτέρως ενδιαφέρεται για το Δήμο μας, στον οποίο κατοικεί επί μια εικοσαετία. Μαζί με τους υπόλοιπους νέους της παράταξής μας αποτελούν ελπίδα για τον τόπο μας, γιατί συνδυάζουν επιστημονική κατάρτιση και διάθεση για προσφορά», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο κ. Ι. Βασιλειάδης δήλωσε.
«Ο Δήμος Φυλής αναμφίβολα αποτελεί έναν Δήμο πρότυπο όχι μόνο για την Αττική, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς χάρη στην διορατικότητα και την συνολική συνεισφορά του, πέτυχε και διατηρεί τον Δήμο Φυλής ως έναν «επίκαιρο και εξελιγμένο Δήμο», Αυτός είναι ο κύριος λόγος που αισθάνομαι την ανάγκη να προχωρήσω και να συνεισφέρω και εγώ με την συμμετοχή μου στα κοινά του Δήμου μας, προάγοντας συνεχώς το εκπονημένο έργο της ενωτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με γνώμονα να υπηρετώ το γενικό συμφέρον του Δήμου Φυλής καθώς και τις αρχές και τις αξίες αυτού. Είμαι παρών για το έργο:
-της οικολογικής και ευρωπαϊκής πορείας του Δήμου μας
-της εκπαίδευσης, τις ποιοτικές υποδομές, υπηρεσίες και ΜΜΜ
-της ασφάλειας και της ευημερούσας συνύπαρξης
-της πολιτικής, πολιτιστικής, οικονομικής μας ακεραιότητας
-της ενεργειακής μας αυτονομίας
Παρών, επίσης, για τις Δημόσιες Πολιτικές.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
-Ο Ιωάννης Βασιλειάδης γεννήθηκε στην Κυψέλη των Αθηνών το 2002 και κατοικεί στα Άνω Λιόσια από το 2004
-Είναι 21 ετών, ενεργός και προπτυχιακός (4ο έτος) φοιτητής Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων ( ΠΕΔιΣ ) στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Κόρινθος
-Αποτελεί ενεργό στέλεχος κομματικής νεολαίας κόμματος εθνικού Κοινοβουλίου
-Με σύμβαση της Διπλωματικής Ακαδημίας πραγματοποιεί πρακτική εργασία στην Α5 Πολιτική Διεύθυνση ( Αντικείμενο: Ρωσία-Λευκορωσία- χώρες Μαύρης Θάλασσας- Ευξείνου Πόντου, Καυκάσου και Κεντρικής Ασίας) του Υπουργείου Εξωτερικών
-Έχει εργαστεί 3 φορές για παιδική κατασκήνωση και έχει συμβάλει σε εθελοντικές ενέργειες και δράσεις Ορθόδοξου Ι. Ναού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου