Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο συνδημότης μας Γιώργος Μαρπίνης


 

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Γιώργου Μαρπίνη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μάχιμο στέλεχος της παράταξης, καθώς έδωσε τη μάχη των εκλογών του 2019. «Ο Γιώργος είναι ένας άξιος νέος άνθρωπος, που όπως όλοι μας, αγαπάει τον τόπο και βάζει πλάτη στην προσπάθειά μας συμβάλλοντας με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες του», τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαρπίνης δήλωσε.
«Με το Χρήστο Παππού διατηρώ πολύχρονη φιλική σχέση. Γνωριζόμαστε από παιδιά και εκτιμώ ιδιαίτερα την προσπάθεια που καταβάλει στο Δήμο. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ οφείλεται στην εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και στο έργο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια. Αυτό το έργο θα προσπαθήσω και με τις δικές μου δυνάμεις, να συνεχιστεί», σημειώνει.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΠΙΝΗΣ
-Ο Γιώργος Μαρπίνης είναι γέννημα-θρέμμα των Άνω Λιοσίων, όπου ζει με τη σύζυγό του Άννα Παναγιωτοπούλου και τα τρία παιδιά τους
-Σπούδασε στην Αθήνα Ραδιολογία-Ακτινολογία και εργάζεται, επί εικοσιπενταετία, ως τεχνολόγος-ακτινολόγος στο ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
-Τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος του Δήμαρχου Φυλής σε θέματα ιατρικής τεχνολογίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου