Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Αλεξάνδρα Νιτέλη


 


Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Αλεξάνδρας Νιτέλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα συνδημότισσά μας με ιδιαίτερη ευαισθησία για το περιβάλλον. «Αγαπάει τα ζώα κι έχει στρέψει προς αυτή την κατεύθυνση την εθελοντική της προσφορά αλλά και την επαγγελματική της κατάρτιση. Μαζί με τα υπόλοιπα νέα παιδιά του συνδυασμού μας θα αποτελέσει μια ισχυρή δύναμη κρούσης, με στόχο να περάσουν οι σκέψεις και οι απόψεις της νέας γενιάς στις αποφάσεις του Δήμου», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Νιτέλη δήλωσε.
«Με χαρά και ενθουσιασμό αποφάσισα να συστρατευτώ στο πλευρό του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού. Με βαθιά αφοσίωση στην κοινότητά μας και με σκοπό την προαγωγή του κοινού καλού, θέλω να διαδραματίσω πρακτικό και εποικοδομητικό ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης μας.
Με διάθεση να αγωνιστώ για την νεολαία, θα εργαστώ ακούραστα για την βελτίωση της ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Με ενδιαφέρει η προστασία και ευημερία των ζώων, η προώθηση της υιοθεσίας και η ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη σεβασμού και φροντίδας προς τα ζώα. Απολαμβάνω τη συμμετοχή σε κοινωνικά προγράμματα, εθελοντικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Στόχος μου είναι να συμβάλλω θετικά στην κοινότητά μου καθώς ανήκω στο εργατικό δυναμικό της πόλης και η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά είναι για να συμβάλλω και να ενισχύσω από την μεριά μου το υπάρχον ευνοϊκό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΤΕΛΗ
2019-Απόφοιτη 1ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων
2021-Απόφοιτη Σχολής Βοηθών Κτηνιάτρου Εκπαιδευτική Ένωση
2023-Απόφοιτη Τμήματος Pet Grooming Εκπαιδευτική Ένωση
2022-Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών Ζώων Συντροφιάς
2023- Σεμινάριο Λοιμώδη Νοσήματα και Ζωοανθρωπονόσοι

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου