Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η ιατρός Θεοδώρα Πλακιά


 



Την υποψηφιότητα της ιατρού-πνευμονολόγου Θεοδώρας Πλακιά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα η οποία έχει συνδέσει το λειτούργημα που ασκεί με την πόλη μας, όπου διατηρεί πνευμονολογικό ιατρείο. «Είναι σημαντικό και ελπιδοφόρο ότι άνθρωποι όπως η ιατρός Θεοδώρα Πλακιά ασχολούνται με τον τόπο μας. Όχι μόνο γιατί συμβάλουν με τις ιδέες και τις γνώσεις τους, αλλά και γιατί παραδειγματίζουν τους συνδημότες μας. Η προσπάθεια για να πάμε το Δήμο μας ακόμα πιο μπροστά είναι συλλογική», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Θεοδώρα Πλακιά δήλωσε ότι η ανάμειξή της στα κοινά έχει την έννοια ότι όλοι πρέπει να καταθέτουμε τις σκέψεις μας και να ενεργοποιούμαστε για το καλό της πόλης μας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΛΑΚΙΑ
-Κατοικεί στη συνοικία της Δροσούπολης, στα Άνω Λιόσια
-Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Στάρα Ζαγκόρα Βουλγαρίας
-Έκανε την ειδικότητα της Πνευμονολογίας στο Θριάσιο Νοσοκομείο
-Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στο επιστημονικό αντικείμενο «Προαγωγή υγείας στην τρίτη ηλικία», από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
-Εργάστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο ως επιμελήτρια Β’
-Διατηρεί Πνευμονολογικό Ιατρείο στα Άνω Λιόσια
-Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ευρωπαϊκής Αναπνευστικής Ένωσης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου