Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Καλλιρόη (Ρούλα) Βαγενά-Κεμάλη


 
Την υποψηφιότητα της Καλλιρόης (Ρούλας) Βαγενά-Κεμάλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια γυναίκα με πλούσια κοινωνική δραστηριότητα που γνωρίζει τα αυτοδιοικητικά, αφού έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώην Δήμο Ζεφυρίου. «Παραμένει ενεργή πολίτης και θέλει να βοηθήσει τον τόπο μας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά της η Καλλιρόη Βαγενά-Κεμάλη δήλωσε, ότι η υποψηφιότητά της έχει στόχο την επίλυση των σοβαρών, αλλά και καθημερινών προβλημάτων του Δήμου Φυλής, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των δημοτών.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΒΑΓΕΝΑ-ΚΕΜΑΛΗ
-Γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από τα Ιωάννινα και κατοικεί στο Ζεφύρι
-Εχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης και βρεφικού τμήματος στην ενότητα Ζεφυρίου, Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου
Επίσης Πρόεδρος των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού,1ου Γυμνασιου, Λυκείου και Σχολικών Επιτροπών, Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Πνευματικού Συλλόγου Αγ. Στυλιανού
-Ήταν παντρεμένη με τον (εκλιπόντα) Βαγενά Βασίλη με τον οποίο απέκτησε δύο γιους
-Εργάζεται σαν ασφαλιστικός Πράκτορας στην Εθνική Ασφαλιστική

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου