Συναρπαστικές στιγμές έζησαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο 11ο Καλοκαιρινό Camp

Συναρπαστικές εμπειρίες έζησαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο 11ο καλοκαιρινό Camp , που διοργάνωσε ο Αθλητικός – Πολιτιστικός Οργανισμός Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” από τις 19 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουλίου 2023.

Τα παιδιά χωρισμένα ανάλογα με την ηλικιακή τους ομάδα, ήρθαν σε επαφή με όλα τα Αθλήματα, έριξαν καλοκαιρινές βουτιές στην πισινά του κολυμβητηρίου, επιδόθηκαν σε φανταστικά παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης κι ενημερώθηκαν για τα οφέλη της Ανακύκλωσης.


“Τηρώντας και φέτος τις κατευθύνσεις του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού, χαρίσαμε στα παιδιά μας στιγμές ξενοιασιάς, άθλησης και δημιουργικής ψυχαγωγίας. Ταυτόχρονα δώσαμε ανάσα στους γονείς που εργάζονται και χρειάζονται στήριξη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που τα παιδιά μένουν σπίτι. Τώρα που ξεκινούν τα σχολεία ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά μια καλή και δημιουργική χρονιά με την υπόσχεση να είμαστε και πάλι κοντά τους μέσα από τα δεκάδες Αθλητικά και Πολιτιστικά Τμήματα του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα”, δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος Γιώργος Μαυροειδής, μεταφέροντας και τις θερμές ευχές του Δημάρχου Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου