Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος
Την υποψηφιότητα του Αντιδημάρχου Γιάννη Μαυροειδάκου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα συνεργάτη του, ο οποίος έχει δουλέψει, σκληρά, με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου, για τη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου. «Ο Γιάννης ζει και αναπνέει για το Ζεφύρι. Ακολουθώντας το παράδειγμα του αείμνηστου πατέρα του, αναμίχθηκε νωρίς με τα κοινά κι έχει προσφέρει στην πόλη, πολύ πριν αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Μαυροειδάκος δήλωσε.
«Σε λίγες ημέρες συμπληρώνω εννέα χρόνια στην θέση του Αντιδημάρχου του Δήμου μας. Σε αυτά τα εννέα χρόνια καταφέραμε, με μπροστάρη τον Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας με πολλά και σημαντικά έργα για τα οποία χρειάστηκε πολύς αγώνας σε όλα τα επίπεδα. Είμαι περήφανος γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήμουν κοντά στους συνδημότες μου, όλες τις ημέρες και ώρες, όποτε με χρειάστηκαν και ζήτησαν την βοήθειά μου, προσπαθώντας και να δίνω λύσεις στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα. Στήριξα τις Ενορίες, τους Φορείς και τους Συλλόγους του τόπου μας με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί προέρχομαι από αυτούς και αναγνωρίζω τον αγώνα τους. Όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκα σκληρά και οι συνδημότες μου με τίμησαν με την ψήφο τους, εκλέγοντάς με πρώτο στην Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου και δεύτερο σε όλο το Δήμο μας, μεταξύ όλων των άξιων συναδέλφων. Θα είναι τιμή μου η στήριξη των συνδημοτών, στο πρόσωπό μου, προκειμένου να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τιμιότητα και πάθος γι΄ αυτούς και τον τόπο μας, δίπλα στον Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού. Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά τους, στα δύσκολα με αλήθεια, ειλικρίνεια και εντιμότητα. Μετά από εννέα χρόνια συνεχούς και αδιάκοπου αγώνα, μπορώ να τους κοιτάζω στα μάτια και να τους ζητώ, με την δική τους ψήφο, να με κάνουν ακόμα πιο δυνατό για να παλεύω γι’ αυτούς και για την πόλη μας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ
-Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ζεφύρι, με καταγωγή από τη Μάνη
-Συμμετείχε στο μαζικό κίνημα για την αναβάθμιση του Ζεφυρίου και του Δήμου Φυλής
-Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2014 και του 2019 κι από το 2014 μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου και παράλληλα μέλος των Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (Α.Σ.Δ.Α.), του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας - Πειραιά (2014-2019) και του Δ.Σ. Πάρκου Τρίτση (2016-2017)
-Είναι παντρεμένος κι έχει δύο κόρες

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου