Νέα αίθουσα και εξωραϊσμός του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής

Στον εξωραϊσμό του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου και στην τοποθέτηση μιας επιπλέον αίθουσας βαρέως τύπου προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας, υλοποιώντας σχετική δέσμευση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, στην καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου.

Στο σχολείο τοποθετήθηκε νέα σύγχρονη αίθουσα βαρέως τύπου, η οποία κρίθηκε απαραίτητη για την κάλυψη των αναγκών του.

Επιπλέον έγιναν εργασίες συντήρησης και επισκευής τμήματος της στέγης ώστε να διασφαλιστεί η στεγανότητα του, ενώ τοποθετήθηκαν μεταλλικά πλέγματα για να εμποδίζετε η είσοδος πτηνών στους εσωτερικούς χώρους της κεραμοσκεπής.

Έγιναν επίσης εργασίες ελαιοχρωματισμού σε όλους τους εξωτερικούς χώρους και τα κάγκελα, ανακαινίστηκε το γήπεδο μπάσκετ και τοποθετήθηκε νέος ακρυλικός ελαστοµερής τάπητας ενώ κατασκευάστηκε και ράμπα ΑΜΕΑ.


“Στην καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου, είχαμε δεσμευτεί με το Δήμαρχο, ότι το Σεπτέμβριο που θα επιστρέψουν οι μαθητές από τις διακοπές θα βρουν ένα νέο σχολείο, πλήρως αναβαθμισμένο και ικανό να εξυπηρετήσει χωροταξικά τις ανάγκες της μαθητικής κοινότητας. Το κάναμε πράξη και προχωρούμε. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους μικρούς δημότες μας σε ένα σχολείο κόσμημα” υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας.

Η τοποθέτηση της νέας αίθουσας και οι εργασίες συντήρησης και εξωραϊσμού έγιναν με δαπάνη του Δήμου Φυλής και μελέτη και επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου