Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Ν. Χατζητρακόσια και Διευθυντών Γυμνασίων και Λυκείων - Όλα έτοιμα για το “πρώτο κουδούνι”

Στη διαπίστωση ότι η νέα σχολική χρονιά ξεκινά, για ακόμη μία φορά, με τους καλύτερους οιωνούς από πλευράς λειτουργικότητας των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, κατέληξαν ο Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής, Νίκος Χατζητρακόσιας, και οι Διευθυντές των εν λόγω σχολείων, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πρώτης τους συνάντησης πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα καθώς φιλική είναι πλέον η σχέση του Νίκου Χατζητρακόσια με τους Διευθυντές των σχολείων αυτών, λόγω της στενής συνεργασίας που διατηρούν καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα υπογραμμίζοντας ότι τα σχολεία είναι έτοιμα να υποδεχθούν σε λίγες μέρες τους μαθητές. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, έχουν πραγματοποιηθεί οι εργασίες συντήρησης κι επισκευών που είχαν ζητηθεί από τους Διευθυντές, καθώς και εργασίες εξωραϊσμού των σχολικών κτιρίων και προαυλίων. Επίσης, ενημέρωσε τους Διευθυντές ότι έχει ήδη κατατεθεί, λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η χρηματοδότηση προς τα σχολεία, τα οποία ξεκινούν τη λειτουργία τους με γεμάτα ταμεία. Επανέλαβε, εξάλλου, ότι η Σχολική Επιτροπή παραμένει σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει άμεσα οποιοδήποτε ζήτημα, υποδομών ή οικονομικό, ανακύψει κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Από την πλευρά τους, οι Διευθυντές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία και ευχαρίστησαν τον Νίκο Χατζητρακόσια για την άψογη συνεργασία που έχουν διαχρονικά, την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά τους και την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Στους Διευθυντές των σχολείων ο Νίκος Χατζητρακόσιας παρέδωσε ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο για την παροχή άμεσων πρώτων βοηθειών στην -απευκταία- περίπτωση που χρειαστεί.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου