Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης ΚαμαρινόπουλοςΤην υποψηφιότητα του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτη Καμαρινόπουλου, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα συνεργάτη του που έχει προσφέρει πολλά ως Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων. «Δούλεψε με συνέπεια για τα παιδιά μας, βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και μείωσε τα τροφεία, ανακουφίζοντας τις οικογένειες του Δήμου μας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος δήλωσε.
«Ήμουν τα προηγούμενα εννέα χρόνια, δίπλα στους συνδημότες μου και με τη βοήθεια του Δημάρχου Χρήστου Παππού και των συναδέλφων αγωνιστήκαμε για το καλό όλων των συνοικιών του Δήμου Φυλής. Αυτό θα κάνουμε και την επόμενη πενταετία, που ανοίγεται μπροστά μας γεμάτη προκλήσεις, με το σχεδιασμό οραματικών έργων που θα βελτιώσουν την εικόνα του Δήμου μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
-Γεννήθηκε στη Μεσσηνία
-Κατοικεί μόνιμα στη συνοικία της Ζωφριάς Άνω Λιοσίων
-Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά
-Εκλέγεται συνεχώς μεταξύ των πρώτων σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικών Συμβούλων, από το 2006 μέχρι και σήμερα
-Από το 2014 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του ΔΣ των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου