Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργος Μαυροειδής


Την υποψηφιότητα του Γιώργου Μαυροειδή, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα συνεργάτη του που συνέβαλε στην επιτυχία των στόχων της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. «Δούλεψε σκληρά στον τομέα του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, δημιούργησε συγκλίσεις, συνεργάστηκε στενά με τους εκπροσώπους του Αθλητικού και του Πολιτιστικού κινήματος κι έφερε μετρήσιμα αποτελέσματα, σε δύο κρίσιμους τομείς δραστηριότητας του Δήμου μας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαυροειδής δήλωσε.
«Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ παρουσίασε, τα τελευταία χρόνια, σημαντικό έργο. Λειτούργησε κρίσιμες πολιτιστικές και αθλητικές δομές και δημιούργησε νέες. Διοργάνωσε μεγάλα πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα που πρόβαλαν το Δήμο μας, εκτός των διοικητικών του ορίων. Βοήθησε τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους στο έργο τους. Στήριξε τις προσπάθειες των νέων μας στον Πολιτισμό και στον Αθλητισμό. Αγωνίστηκε για τη διάσωση της Ιστορίας και της Παράδοσης του τόπου μας.
Ήταν, κατά γενική ομολογία, μια πετυχημένη δεκαετία, στην οποία συνέβαλαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, τα μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων, οι εργαζόμενοι του Δήμου και τα μέλη των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων. Κοινή διαπίστωση είναι ότι πετύχαμε τους στόχους μας γιατί δουλέψαμε προσηλωμένοι και ενωμένοι.
Με τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ανοίγει ένα νέο αυτοδιοικητικό κεφάλαιο για το Δήμο μας. Όλα δείχνουν ότι θα κινηθεί σε αναπτυξιακή τροχιά, καθώς έχει δρομολογήσει οραματικά έργα. Στην ίδια κατεύθυνση θα πορευτούν το πολιτιστικό και αθλητικό κίνημα.
Σε αυτή την ελπιδοφόρα, για τον τόπο μας, προοπτική δηλώνω και πάλι παρών, στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Παππού, των συναδέλφων και των συνδημοτών μου. Έτοιμος να υπηρετήσω τη συλλογική προσπάθεια για την πολιτιστική και αθλητική ανάπτυξη του Δήμου μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
-Γεννήθηκε και κατοικεί στα Άνω Λιόσια
-Δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, ως ελεύθερος επαγγελματίας
-Ασχολείται, από τα μαθητικά του χρόνια, με τον αθλητισμό
-Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 και το 2019
-Από το 2014 είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ
-Είναι έγγαμος και πατέρας μιας κόρης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου