Χαρά και συγκίνηση στην ορκωμοσία των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού προγράμματος του Δήμου Φυλής


Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2023, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, η τελετή ορκωμοσίας (καθομολόγησης) της τρίτης σειράς των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών». Το Πρόγραμμα συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και Πολυτεχνείο Κρήτης και επιχορηγείται από το Δήμο Φυλής, όπου γίνονται τα μαθήματα.

Στην ομιλία του ο Αντιπρύτανης του ΠΑΔΑ και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Πέτρος Καλαντώνης, μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του Πρύτανη Παναγιώτη Καλδή συνεχάρη τους αποφοίτους και ευχήθηκε να αξιοποιήσουν το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη σταδιοδρομία τους. Πρόσθεσε ότι ο δρόμος της επιστήμης δεν σταματάει με την απόκτηση του Μεταπτυχιακού τίτλου και τους προέτρεψε να συνεχίσουν την προσπάθεια στο δρόμο της γνώσης. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Χρήστο Παππού τονίζοντας την τεράστια συμβολή του Δήμου Φυλής για την υλοποίηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Πολυτεχνείου Κρήτης απηύθυνε ο αναπλ. Καθηγητής Αναπλ. Στέλιος Τσαφαράκης, ο οποίος τόνισε ότι αυτό που τον ικανοποίησε στη συγκεκριμένη σειρά των φοιτητών ήταν η προθυμία και η διάθεσή τους.

Στη σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι με μεγάλη του χαρά βλέπει, ανάμεσα στους αποφοίτους, πολλούς μαθητές του, εργαζομένους του Δήμου και δημότες Φυλής και πρόσθεσε ότι η συνεργασία του Δήμου με το ΠΑΔΑ δεν εξαντλείται στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα. «Βρισκόμαστε στη φάση της υλοποίησης του μεγάλου έργου της ανέγερσης της Φοιτητικής Εστίας του ΠΑΔΑ στα Άνω Λιόσια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης η ορκωμοσία (καθομολόγηση) των αποφοίτων οι οποίοι ολοκλήρωσαν, επιτυχώς, τα τρία εξάμηνα σπουδών. Τον όρκο ανέγνωσε η πρωτεύσασα φοιτήτρια Όλγα Χαλκιαδάκη.

Τα πτυχία στους αποφοίτους απένειμαν ο Αντιπρύτανης, ο Δήμαρχος, οι διδάσκοντες Παναγιώτης Δούρος, Κωνσταντίνα Παναγιωτακοπούλου, Μαργαρίτα Παναγιωτοπούλου, Μιχάλης Σκορδούλης και Άντζι Ξανθοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος, ο οποίος είναι ο συντονιστής του προγράμματος εκ μέρους του Δήμου Φυλής. Στις συγκινητικές στιγμές καταγράφονται οι απονομές, από το Δήμαρχο Φυλής στον μαθητή του και Αντιδήμαρχο Αχαρνών Μιχάλη Βρεττό και από το συντονιστή του Προγράμματος Νεκτάριο Σταυρόπουλο σε φοιτήτριά του.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου