Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης


 

Την υποψηφιότητα του Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα συνεργάτη του που δίνει καθημερινά μάχες στον κρίσιμο τομέα της Καθαριότητας και της Πολιτικής Προστασίας. «Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα από το 2006. Ο Μιχάλης είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, ενωτικός και αποτελεσματικός», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Μιχάλης Οικονομάκης δήλωσε.
«Είμαι με το Χρήστο Παππού από το 2006 και δώσαμε, μαζί και με τους συναδέλφους, μεγάλες μάχες για να γίνουν τα έργα που παραδόθηκαν στους συνδημότες μας. Η επόμενη πενταετία ανήκει στα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν τη φυσιογνωμία του Δήμου. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια δηλώνω και πάλι «παρών» και ζητώ από τους συνδημότες μας στήριξη στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού και στο πρόσωπό μου».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ
-Γεννήθηκε στα Άνω Λιόσια, με καταγωγή από την Κρήτη
-Με αφετηρία το πατρικό του σπίτι, στο Πανόραμα, φοίτησε στο Γυμνάσιο της Φυλής
-Διατηρεί επιχείρηση επισκευής και εμπορίας αυτοκινήτων στα Άνω Λιόσια
-Εκλέγεται, συνεχώς, Δημοτικός Σύμβουλος, από το 2006 μέχρι και σήμερα
-Διετέλεσε Αντιδήμαρχος από το 2007 μέχρι το 2010 και από το 2014 μέχρι και σήμερα
-Είναι παντρεμένος κι έχει μια κόρη την Εβελίνα, πτυχιούχο Παιδαγωγικής, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Κατοικεί με την οικογένειά του στη Δροσούπολη Άνω Λιοσίων0 comments:

Δημοσίευση σχολίου