Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Λιοσίων Νικόλαος Λιόσης


 

Την υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου, για τον Πρόεδρο της Κοινότητας Άνω Λιοσίων Νικόλαο Λιόση, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν έμπειρο συνεργάτη, με πολλά χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που έχει θητεύσει ως Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης. «Συνέβαλε από τη θέση του Προέδρου στο σχεδιασμό των έργων της Κοινότητας Άνω Λιοσίων και υπήρξε ο συνδετικός κρίκος του σημαντικού αυτού συλλογικού οργάνου με το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Επιτροπές. Η συνολική του προσφορά στον τόπο μας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι πολύ σημαντική», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Νικόλαος Λιόσης δήλωσε.
«Εικοσιπέντε χρόνια τώρα, υπηρετώ τους συνδημότες μας από διάφορες θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και τη διοίκηση του Δήμου Φυλής. Η συνεργασία μου με τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, επιβεβαίωσε το κοινό μας όραμα για τον μεγάλο μας Δήμο, έναν Δήμο ισχυρό και ανθρώπινο. Οραματιζόμαστε – Σχεδιάζουμε – Υλοποιούμε. Με αυτές τις τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την σχέση μου με τον Δήμαρχο μας, ζητώ πάλι την εμπιστοσύνη σας για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.»

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΣΗΣ
-Γεννήθηκε στα Άνω Λιόσια όπου κατοικεί και έχει την έδρα της επιχείρησης του
-Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων
-Έχει συμπληρώσει εικοσιπέντε χρόνια στην Αυτοδιοίκηση
-Από το 1998 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος
-Διετέλεσε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης και Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών
-Από το 2019 είναι Πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Λιοσίων

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου