Υποψηφιότητα Γιώργου Ρόδη με Χρήστο Παππού


 

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Γιώργου Ρόδη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
«Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος γεννήθηκε και κατοικεί στη Φυλή και θέλει να τη δει ακόμα καλύτερη για τα παιδιά του. Αποφάσισε να διαθέσει χρόνο σε αυτή την προσπάθεια και το εκτιμούμε ιδιαίτερα, γιατί η ανάπτυξη του Δήμου μας είναι συλλογική υπόθεση. Τον καλωσορίζω στην οικογένεια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και του εύχομαι καλή δύναμη», τόνισε ο Χρήστος Παππούς.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Ρόδης δήλωσε.
«Γίνεται, κατά γενική ομολογία, μια μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου μας και θεώρησα υποχρέωσή μου να βρεθώ στο πλευρό του Χρήστου Παππού και της παράταξής του. Είμαι βέβαιος ότι οι συνδημότες μας θα εκτιμήσουν το έργο που έχει γίνει και θα το εκφράσουν, πανηγυρικά, με το εκλογικό αποτέλεσμα».
Ο Γιώργος Ρόδης είναι απόφοιτος Λυκείου, με κατεύθυνση τα δομικά έργα. Δραστηριοποιείται, επαγγελματικά, ως αυτοκινητιστής. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου