Υποψηφιότητα Χρήστου Αποστολόπουλου με Χρήστο Παππού


 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
-Γεννήθηκε και έχω μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια.
-Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
-Παντρεμένος με δύο παιδιά 19 και 13 ετών.
-Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της κατασκευής επίπλων κουζίνας έχοντας την έδρα της επιχείρησης του στον Δήμο Φυλής.
-Διετέλεσε Πρόεδρος στον Σύλλογο Δροσούπολης, που με το υπόλοιπο ΔΣ την επόμενη διετία είχαν ένα τεράστιο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο με κορωνίδα την δημιουργία της εκδήλωσης "Δρόμος Ζωής", έναν αγώνα δρόμου συμβολικό ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

«Είμαι μέλος της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και δίπλα στον Δήμαρχο Χρήστο Παππού από το 2014, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ακολουθώντας το κοινωνικό έργο του Δήμου Φυλής, με αίσθημα εθελοντισμού και ενασχόλησης με τα κοινά και θέλοντας να αφουγκράζομαι από κοντά τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας Πάντα με αίσθημα ευθύνης, το 2019, ήμουν πάλι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος για την συνέχιση του έργου της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και του Δήμαρχου μας Χρήστου Παππού. Οι πολίτες των Άνω Λιοσίων με τίμησαν με την ψήφο τους και εκλέχθηκα Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου των Άνω Λιοσίων και Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων μέχρι σήμερα. Σήμερα θέτω πάλι τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του Δήμου Φυλής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και στέκομαι με όλες μου τις δυνάμεις δίπλα στον Δήμαρχο μας Χρήστο Παππού για να συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο του για το παρόν και το μέλλον της περιοχής μας και των παιδιών μας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου