Υποψηφιότητα Χρήστου Καλοκύρη με Χρήστο Παππού


 

Την υποψηφιότητα του συνδημότη μας Χρήστου Καλοκύρη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο επικοινωνιακό, με ενωτικό πνεύμα και αγάπη για την πόλη μας. «Ο Χρήστος είναι μέλος της οικογένειας της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ από το 2019. Θέλει να προχωράμε μπροστά. Αγωνιά να βελτιώνεται ο Δήμος μας προς όφελος των παιδιών μας και των νέων ανθρώπων γενικότερα», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Χρήστος Καλοκύρης δήλωσε.
«Ο Χρήστος Παππούς είναι πρωτίστως για μένα ένας πολύ καλός φίλος. Παράλληλα είναι ένας πετυχημένος Δήμαρχος. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δεν υπάρχουν διλλήματα. Η στήριξή του είναι μονόδρομος για όσους θέλουν έναν ισχυρό αποτελεσματικό και σύγχρονο Δήμο με φωνή, παρέμβαση και έργο υπέρ των πολλών».
Ο Χρήστος Καλοκύρης είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Κατοικεί στη συνοικία του Αη Γιώργη και ασχολείται με τα κοινά από το 1989. Ξεκίνησε την ανάμειξη του με τα αυτοδιοικητικά επί εποχής Στέργιου Πανάγου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου