Υποψηφιότητα Νίκου Σοπίδη με Χρήστο Παππού


 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΟΠΙΔΗΣ
-Γεννήθηκε στις 13/7/1992 στο Καζακστάν από Παλιννοστούντες (Πόντιους) γονείς.
-Κατοικεί, τα τελευταία 30 έτη, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων όπου μεγάλωσε, πήγε σχολείο και έμαθε πως είναι να είσαι ένας σωστός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία.
-Τελείωσε το επαγγελματικό λύκειο (ΕΠΑΛ) στο τομέα οικονομίας και διοίκησης, υπήρξε, για 8 συναπτά έτη, αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης του Δ.Α.Σ Άνω Λιοσίων με πολλές συμμετοχές σε αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα, και εργάστηκε για πολλά χρόνια στον κλάδο της εστίασης!
-Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε σε μικρή ηλικία όταν εκλέχθηκε πρόεδρος του 15 μελούς στην Β’ γυμνασίου και αργότερα στην Β’ και Γ’ λυκείου στο 1ο ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων, κάνοντας μεγάλο και επιτυχή αγώνα για την στέγαση του σχολείου στις νέες εγκαταστάσεις, σε συνεργασία με τον δήμαρχο Χρήστο Παππού.
-Διετέλεσε αντιπρόεδρος της επιτροπής νέας γενιάς του δήμου Φυλής και μέχρι προσφάτως ταμίας και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ποντιακού συλλόγου Φυλής η ‘’Τραπεζούντα’’, όπου εκεί έκανε μεγάλο έργο, για τους συμπατριώτες του, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο.

«Φέτος έχω την τιμή να κατεβαίνω, για δεύτερη φορά, στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο πλευρό του δημάρχου μας κ. Χρήστου Παππού! Ζητώ ταπεινά την ψήφο και τη στήριξη των συνδημοτών μου, διότι αυτοί θα δώσουν την ώθηση για να πάμε μπροστά σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα! Το να εκπροσωπήσεις τους συνδημότες σου αποτελεί μεγάλη τιμή και θέλει προσπάθεια και όρεξη για δουλειά. Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι ένας εύκολος δρόμος, αλλά απαιτεί αγώνα και θυσίες! Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί να στηρίξουμε την νεολαία, για κάτι καλύτερο, για κάτι αληθινό, για κάτι ουσιώδες».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου