Υποψηφιότητα Μάρκου Καλαφάτη με Χρήστο Παππού


 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
-Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και κατοικεί στα Άνω Λιόσια με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του.
-Αποφοίτησε από το 2ο ενιαίο Λύκειο Άνω Λιοσίων, όπου αρίστευσε και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.
-Απέκτησε Master στον Τομέα Μεταφορών και Διαχείρισης Έργων, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του το έτος 2010.
-Το ίδιο έτος ανέλαβε το τεχνικό γραφείο του πατέρα του Αντωνίου Καλαφάτη, με έδρα τα Άνω Λιόσια, το οποίο διατηρεί έως και σήμερα, με ενεργή δραστηριότητα στον τομέα των οικοδομοτεχνικών έργων. Παράλληλα, από το έτος 2020 έχει οριστεί εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για τη συγκρότηση των Συμβουλίων Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) του Δυτικού Τομέα Αττικής.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Άνω Λιόσια, μία περιοχή πού γεωγραφικά δεν στερείται τίποτα από τις λεγόμενες καλές περιοχές της Αττικής. Βλέπω τον τόπο μου, μέρα με την ημέρα, να αλλάζει, να αναπτύσσεται, κάτι που είναι απόρροια της τεχνολογικής εξέλιξης, αλλά, κυρίως, της επιθυμίας χιλιάδων συμπολιτών μας για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε αυτούς τους ανθρώπους έχουμε χρέος, εμείς οι νέοι υποψήφιοι, να μην αδιαφορήσουμε και να συνεχίσουμε το έργο τους, με όραμα και σύγχρονη αντίληψη που θα οδηγήσουν τον Δήμο μας σε βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη. Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την τιμή που μου κάνει να συμπορευτώ μαζί του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και για την ευκαιρία που μου δίνεται να συμβάλλω ενεργά στο έργο που συντελείται».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου